Velkommen til alle nye såvel som nuværende medlemmer.

Har I spørgsmål, som I ikke kan finde svar på her på hjemmesiden - kan I altid kontakte bestyrelsen.

KOMMENDE AKTIVITETER

SE KALENDER
Så er programmet for lørdagens stævne klar på Cup2000:
Alle møder i hallen og er klar kl. 10.00 hvor vi byder velkommen og sætter de første kampe igang.
Puljerne er inddelt efter bedste evne, så alle spiller mod nogen på nogenlunde samme niveau.
Bane 7 vil være åben, med mulighed for at købe mad og drikke - og er der nogen der gerne vil bage en kage til bane 7 kan det nås endnu!
Tombolaen er fyldt med fantastiske præmier fra byens butikker ??
Vi glæder os til at se Jer til en super hyggelig dag i hallen - alle er velkomne, også selvom man ikke selv skal spille! ??

Sæson 2022/2023

Så er der ny træningsplan for ungdomsspillerne i efteråret 2022:

Det er lykkedes os at få lidt flere træningstider på planen, da flere af vores skønne medlemmer har meldt sig som trænere - så vi glæder os til et efterår med en masse badminton på banerne!

Ungdomsspillere skal tilmelde sig hold 998 for 1-2 træninger om ugen, og hold 999 for 3+ træninger om ugen. Placering på de enkelte hold foretages administrativt. Kontakt gerne Charlotte på tlf. 51345976 hvis der er spørgsmål.

Fortvivl endelig ikke hvis I går ind på et hold og der står "udsolgt" - det er hold 998 eller 999 man skal melde sig til på - ikke de enkelte dage.

Har man fået nyt betalingskort siden sidst, er det vigtigt at man går ind på sin profil og opdaterer sine oplysninger - da betalingen ellers bliver afvist, og man får en venlig reminder fra vores kasserer ??
/ Trænerteamet

Her modtages:

Evt. anden indbetaling til klubben kan ske via bank på regnr.: 9388 - kontonr.: 7900 643 866, husk da altid at opgive navn og aktivitet.