Velkommen til alle nye såvel som nuværende medlemmer.

Har I spørgsmål, som I ikke kan finde svar på her på hjemmesiden - kan I altid kontakte bestyrelsen.

KOMMENDE AKTIVITETER

SE KALENDER

Sæson 2022/2023

Så er der ny træningsplan for ungdomsspillerne i efteråret 2022:

Det er lykkedes os at få lidt flere træningstider på planen, da flere af vores skønne medlemmer har meldt sig som trænere - så vi glæder os til et efterår med en masse badminton på banerne!

Ungdomsspillere skal tilmelde sig hold 998 for 1-2 træninger om ugen, eller hold 999 for 3+ træninger om ugen. Placering på de enkelte hold foretages administrativt. Kontakt gerne Charlotte på tlf. 51345976 hvis der er spørgsmål.

Fortvivl endelig ikke hvis I går ind på et hold og der står "udsolgt" - det er hold 998 eller 999 man skal melde sig til på - ikke de enkelte dage.

Har man fået nyt betalingskort siden sidst, er det vigtigt at man går ind på sin profil og opdaterer sine oplysninger - da betalingen ellers bliver afvist, og man får en venlig reminder fra vores kasserer ??
/ Trænerteamet

Her modtages:

Evt. anden indbetaling til klubben kan ske via bank på regnr.: 9388 - kontonr.: 7900 643 866, husk da altid at opgive navn og aktivitet.