Velkommen til alle nye såvel som nuværende medlemmer.

Har I spørgsmål, som I ikke kan finde svar på her på hjemmesiden - kan I altid kontakte bestyrelsen.

KOMMENDE AKTIVITETER

SE KALENDER

(100) Ungdom
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info
Ungdomstræning foregår alle ugens dage, dog inddelt således at de enkelte hold, træner en til to dage om ugen.
Der er altid tilknyttet træner til disse hold.
Træningen har en varighed fra 1 til 1,5 times varighed.
Alle ungdomsspillere har mulighed for at deltage på to ugentlige træningshold for kontingentet , ønskes der mere træning koster det ekstra 300,- kr. og tilmeldes på hold UNGDOM(( hold 999)om lørdagen.)Beløbet der fremkommer ved tilmelding er 750,-  men der gives 60% reduktion.
Ønsker du at spille på 2 hold skal du kun tilmeldes et hold og du skal for at spille på hold 2  kontakte Lotte Rohde, 218214603 eller Mogens, 30891477.
Ønsker du at spille på mere end 2 hold skal du stadig benytte ovenstående  men samtidig tilmelde dig hold 999.
Hold: NYE samt LETØVEDE ungdomsspillere mandage 16.00-17.15 Trænere: Morten & Jonas Træningshold for fortrinsvis U13, U15 og U17. Holdet er delt i 2, hvor der til hver træning startes i fællesskab og herefter deles spillerne i 2 halvdele: Den ene halvdel laver træning med fokus på teknik, sikkerhed og bevægelse. Den anden havldel laver træning med fokus kampspil og grundlæggende teknik Holdet er indrettet så der både er plads til serisø træning, men også træning for de spillere, der både gerne vil lære noget, men også samtidigt gerne hygge sig med badminton.
Mandag 16:00-17:15 Grenaa Badminton Klub, Badminton
Pris pr. rate /  Halvårligt 15/01-15/08